×

Log In

Need an RMI account? Create an account

Register With Us

Already have an account?

*required fields

The password must meet the following criteria:

 • At least 8 characters
 • At least 1 lowercase letter
 • At least 1 uppercase letter
 • At least 1 number
 • At least 1 symbol (allowed symbols: !?@#$%^&/*()[]{}><,.+-=;)

Keep up to date with information about our latest climbs by joining our mailing list. Sign up and we'll keep you informed about new adventures, special offers, competitions, and news.
Privacy Policy

×
×

Check Availability

RMI Logo

Denali Expedition: Cifelli & Team Check in from the mountain in Bulgarian

Wednesday, June 19, 2024 - 12:20 AM PT

Привет от 11ти лагер. Нашия екип се наслаждава на почивния ден с кравай с крема сирене исьомга за закуска. След това Доминик, нашия лидер на експедиция, поднесе информационен урок на системи за евакуиране от ледникови пропасти. До момента нашите дневници са главно фокусирани на движението ни из планината през деня, затова ще направим нещо различно, ще ви запозная с нашия екип, за да се принесете внашето ежедневие.

На моето въже екипа се състой от Доминик- лидер, Крис Брокмауер или на кратко Брок, Аз - Роси, и Крис Раитс или Скитълс. Доминик е от Ню Джързи, и живее във Вашингтон с жена си Емили, и двата им лабрадора. Дом и Емили, обичат да прекарват свободното си време в природата и тичат по пътеки. Брок е от Калифорния, но живее в Ню Йорк със семейството си. Той е присъствал на десетки Тони награди и гали по работа, но предпочита да катери и ходи на походи в Адерондекските планини. Крис Райтс  е от Саинт Луис, където е бил главен прокурор за над 20 години. Тези дни се наслаждава на живота в Брекенридж, където е ски учител и притежава  билярдна маса  на най- високото място в Колорадо. Той е проверил с неговите съседи за това твърдение.

 На другата въжена линия поведени от планинския лидер Никол, са Кери, Матиас, и Давид. Никол е от Сан Франциско, и прекарва повечето лета като гид за РМИ, през останалото време обича да катери и съчетава нейната бакалаварска степен  по архитектурно инженерство.  Кери е гръбначен хирург от Нова Каролина, който се натъква на  неговата професия след кратък период в строителството. След като се усетил, че  “има мозък” (по негови думи), той се насочва към философия и после хирургия, защото се използват отверки и пирони като встроителството. Матиас е мой съимигрант от Швеция. Той  живее в Бостън със семейството си, но неговата страст е в катеренето на високите точки на Европа и Азия. Давид, съснай- големия фен клуб от нашия екип, е от Кентъки, но в момента е директор на ски училище в Охайо. Където имат нужда от само три дни и температури под нулата натрупат машинен сняг на 100 акра терен, за да отворят ски пистите за клиенти. Много е горд от новите системни продобивки като РФИД, нон стоп воден източник  и т.н. Не на последно място е въжения екип воден от Сет. Катерачите са София, Нате и Томас. Сет е от Тенеси, но живее във Вашингтон с жена си. Най- интересния факт за него според мен е, който научих за него до момента е, че Сет е прекарал неговия меден живеят в Ню Уорк, тяхната страст е многодневни походи, и достигането на най високите точки на всеки щат. София като докторант на Философия ни обясни възможно ли е да пътуваме през времето, и различните версии на Аз, през междузвездните системи. Нещото което е очевидно от пръв поглед за Тате е абсолютната обич към София. Те ни подсигуриха със нови сладки и солени храни за останалите дни на експедицията. Благодарим ви за Вашата щедрост. Оставих един от най- оживените характери на екипа за последно. Томас, който е от Ванкувър, Канада, и е фокусиран на по техничен терен в неговата страст към планински терени, именно ледниково катерене, много стръмен терен из Аляска за сега. Денали е просто тест за сега. Той учи да бъде кинезеотерапевт и е инструментален в тези почивни дни като ни показва упражнения за специфични мускули, който ни помагат да сме във форма. Отделно той е главния ресурс на шеги и забавни истории.  Това е нашия шарен лагер обединен от една обща цел - върха на Денали! ефърт  20 мили и 5000 фута височина до базови лагер и обратно,  да се върнат при нас и да продължим да катерим към 14ти лагер.

RMI Climber Rossi Simeonova


Comments (5)

Great to learn about everyone, sounds like a great group!

Posted by: Nick Reitz on

Круто!  Удачи!

Posted by: Эрик on

Dave need translation of the blog. Keep going …. I am for you and prayers for you and the team.

Posted by: Steven McKinley on

Tempted to use my advanced Bulgarian language skills to decipher this—and, by “advanced Bulgarian language skills,” I mean, like, plugging the text into Google Translate—but also might be too lazy today ...

Posted by: Some guy from Puyallup on

Loved learning about everyone on the team! Sounds like an interesting, fun & intelligent group! Safe climbing! Enjoy!

Posted by: Kim C on

Leave a comment for the team

* required fields

More to Explore

Denali Expedition: Hahn & Team Carry Loads & Enjoy the Views

June 19, 2024

Denali Expedition: Cifelli & Team Move Up to 14,000ft Camp

June 20, 2024

Filter By:

Sign up for Expedition Dispatches

check the Summit Registry try our Adventure Finder alerts for 2025 RAINIER DATES
Back to Top

Sign up for our Newsletter

Image of Mt Rainier
  *required fields
  • Keep up to date with information about our latest climbs by joining our mailing list. Sign up and we'll keep you informed about new adventures, special offers, competitions, and news.
   privacy policy

Thank you for subscribing to the RMI Expeditions Newsletter!

While you're at it, you can sign up some of our other mailings as well:

Please choose the programs you'd like updates on: